Zinzi heeft de meest uitgebreide collectie sieraden voor iedere vrouw. Voor iedere leeftijd is er een geschikt Zinzi sieraad. Want bij Zinzi gaat het om de lifestyle van de vrouw, niet om haar leeftijd. Zinzi heeft meer dan 500 verschillende zilveren ringen, meer dan 100 verschillende prachtige zilveren armbanden, kettingen, oorbellen, creoolhangers, bedels en hangers. In de bekende Zinzi style en verkrijgbaar in de betaalbare prijsklasse. Zinzi sieraden zijn verkrijgbaar vanaf 19,95!

En ieder half jaar worden 100 nieuwe items toegevoegd. Allemaal geschetst door Nederlandse designers, want Dutch design is leidend. En ontworpen volgens de laatste fashiontrends in de wereld. Kwaliteit staat voorop, zo zijn alle Zinzi sieraden gemaakt van echt sterling zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag. Hierdoor krijgen de sieraden een witgouden look, een extra bescherming en verkleurt het zilver niet. Bij de zilveren Zinzi sieraden met een rose- of geelgouden vergulding, is een extra laagje echt goud aangebracht op het zilver. Ieder Zinzi sieraad is dus geheel edel (gemaakt van edelmetaal). Alle sieraden worden gemaakt in samenwerking met de beste producenten om zo de hoge kwaliteit te garanderen. Betaalbare luxe, design, fun en kwaliteit zijn dan ook de belangrijke merkwaarden van Zinzi.

Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven van de vrouw. Of je nu op zoek bent naar een stoere lederen armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het bij Zinzi.