Superieure kwaliteit

Diamonfire staat voor perfectie. Om dit te kunnen garanderen moeten de Diamonfire stenen aan dezelfde eisen voldoen als de kostbaarste diamanten. Daarom wordt elke steen (vanaf 4 millimeter) handgeslepen en elektronisch gecontroleerd op Cut, Clarity en Colour. Alleen de stenen die op elke waarde ‘excellent’ scoren, sieren de Diamonfire collectie.

Exclusief design

De collectie van Diamonfire is geïnspireerd op exclusieve diamantontwerpen in de zelfverzekerde stijl van grand ladies als Jackie O, Coco en Audrey. Mode-iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelry vanuit de gedachte: it’s the illusion that counts…

Platina afwerking

Alle Diamonfire stenen zijn gezet in hoogwaardig 925 zilver. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire vervolgens drie lagen edelmetaal aan, Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute couture ontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten.

Uniek certificaat

De garantie iets bijzonders te bezitten, dat verzekert het Diamonfire certificaat. Elk Diamonfire juweel wordt aangeboden in een luxe fluwelen geschenkverpakking met uniek certificaat dat de superieure kwaliteit van de Diamonfire stenen garandeert .